-57%
Tenis copati Adidas Barricade 9 xj

Tenis copati Adidas Barricade 9 xj

Tenis copati Adidas Barricade 9 xj so otroška različica Barricade 2015 . Ta top unisex otroški copat je izjemno lahek, a kljub temu še vedno zelo trpežen in stabilen. Resnično udoben zgornji del, stabilen oprijem, dobra ventilacija, trpežen podplat in optimalna opora je le nekaj odlik tega copata.
Šifra:
B44426
OEM:
B44426
Možnosti
Redna cena:
69,94 €
Razlika:
57 %
Loparji.si cena z DDV:
30,00 €
DODAJ V KOŠARICO
  • Barva: vijolična/modra

 

Tehnologije:

Torsion System

Lahka podpora loka stopala omogoča neodvisno gibanje sprednjega in zadnjega dela stopala in tako boljšo prilagoditev na teren ter večjo stabilnost. Plodovi dolgih let razvoja in izboljšav se kažejo v različicah sistema TORSION®. ki so prilagojene specifičnim športom z gibanjem vnaprej ali vstran. Ti sistemi, ki so prilagojeni športu, podpirajo srednji del stopala in omogočajo boljšo kontrolo.

 

adiPRENE+

Visokoelastičen material za blažitev sprednjega dela stopala, ki nudi reaktiven, dinamičen odriv. adiPRENE®+ je lahek material za oblazinjenje z odličnimi elastičnimi lastnostmi, ki ga uporabljamo pri sprednjem delu stopala obuval adidas za blažitev sunkov in dinamičen občutek. adiPRENE®+ se lahko uporablja kot vložek za srednji del stopala ali celotni sprednji del stopala.

 

adiPRENE

Material, iz katerega je sestavljena blažilna obloga pod peto za zaščito stopala pred udarci. adidas že preko 10 let izboljšuje blažilne lastnosti in trajnost materiala adiPRENE® in tako zagotavlja odličen material, ki absorbira udarce pete. Vložek adiPRENE® nudi dvoje: dolgoročno blažitev sunkov in udobje. Tehnologija adiPRENE® zmanjšuje verjetnost škodljivega vpliva ponavljajočih se športnih obremenitev.

 

Tabela za pretvorbo posameznih številk:

Sorodni izdelki
-35%
Dvoranski copati Nike Air Versitile
Redna cena:
70,00 €
Loparji.si cena z DDV:
45,50 €
-30%
Tenis copati Babolat Jet Team Clay modri
Redna cena:
125,00 €
Loparji.si cena z DDV:
87,50 €
-50%
Ženski dvoranski copati Victor SH-A610L pink
Redna cena:
99,90 €
Loparji.si cena z DDV:
49,95 €
-40%
Trening copati Nike Dual Fusion TR 6
Redna cena:
80,00 €
Loparji.si cena z DDV:
48,00 €