-10%
Leseni del Cornilleau Gatien Pure Carbon OFF+

Leseni del Cornilleau Gatien Pure Carbon OFF+

Kot že ime samo pove je leseni del Cornilleau Pure Carbon OFF+ ena izmed najhitrejših "desk" na tržišču.Da pa to še ni vse, so Gatien in ostali fantje razvili nekaj povsem novega/nenavadnega. Razvili so namreč izredno napadalno desko izdelano kar iz 15 plasti. Od tega so za 13 plasti uporabi les, od tega sta 2 plasti Limbe kombinirani z 2 plastema iz karbona. Rezultat tega je resnično izredno hitra napadalna deska, namenjena igralcem, ki si želijo hitro priti do točke.

Šifra:
621201
OEM:
621201
Priporočena PC dobavitelja:
89,90 €
Razlika:
10 %
Loparji.si cena z DDV:
80,91 €
DODAJ V KOŠARICO

Cornilleau je tokrat izdelal posebno serijo lesenih delov, namenjeno najbolj zahtevnim igralcem. Serijo je poimenoval po bivšem svetovnem prvaku Jean Philippe Gatienu, ki je bil vključen v vse detaile, pri razvoju in izdelavi. Da so lahko izdelali tako kvalitetne lesene dele, so samo izdelavo prepustili najbolj priznanemu Švedskemu izdelovalcev lesenih delov, ki izdeluje tudi lesene dele za druge zelo priljubljene blagovne znamke. Za izdelavo so izbrali le najbolj kvaliteten les, ki nudi fantastične igralne lastnosti.

 

Leseni del Cornilleau Pure Carbon OFF+ ja namenjen napadalnim igralcem, ki želijo s hitrimi in močnimi topspin udarci, čimprej zaključiti vsako točko, hkrati pa ima les tudi pri igri iz poldistance neverjeten učinek in omogoča vsakokratno vračanje v igro.

Igralci, ki imajo raje malce počasnejši tempo in na trenutke težko odigrajo težko rotirane žogice, je boljše da si izberejo leseni del Gatien Vision Soft Carbon OFF+.

 

Zgradba: 15 plasti lesa - 13 + 2 plasti karbona (zunanja plast: Limba)
Vrsta: OFF+
Hitrost: 105
Kontrola: 80
Teža: 85 g
Feeling: hard

 

Skupaj s tem lesenim delom, priporočamo uporabo gum Cornilleau Target X51.

 

Sorodni izdelki
-10%
Tenis lopar HEAD Graphene Touch Speed Junior
Priporočena PC dobavitelja:
109,95 €
Loparji.si cena z DDV:
98,96 €
-10%
Tenis lopar Wilson Blade 98 L - 16 x 19
Priporočena PC dobavitelja:
od 199,90 €
Loparji.si cena z DDV:
od 179,91 €
-10%
Otroški Tenis lopar Tecnifibre T-Fight 26 Dynacore
Priporočena PC dobavitelja:
99,95 €
Loparji.si cena z DDV:
89,95 €