-15%
Tenis lopar Babolat Pure Drive team - 2015

Šifra:
OEM:

LOPAr za tenis babolat pure drive team

 

uporablja Active Cortex System: to pomeni da sta ročaj in okvir loparja povezana z Cortex damping sistemom, ki filtrira in dodatno blaži vibracije in s tem poveča občutek in udobje. Vendar pa se tudi Cortex sistem razlikuje med modeli. V tem primeru se filtrirajo le nepotrebne vibracije ostajajo pa vibracije potrebne za občutek in to Babolat imenuje Naravni občutek. Tehnologija Cortex je vstavljena na najbolj občutljivo mesto na loparju, med gripom in vratom loparja. S tehnologijo Cortex so se znebili nepotrebnih vibracij in bistveno povečali občutek žoge. Novi Aktivni Cortex sistem nudi še večji občutek za žogo.

 

Lopar je dovolj lahek, da generira dobro hitrost glave, hkrati pa še vedno nudi zelo stabilnost in odlično udobje pri igranje izza zadnje črte.


Je odlična izbira za agresivne igralce, ki si želijo udarce z dovolj spina. Ravno tako pa je vključena tudi tehnologija Woofer, ki omogoča da se strune gibljejo bolj prosto, kar pomeni, da se v delovanje vključi več strun, kar posledično pomeni večje idealno mesto zadetja (sweet spot) to pa potem za sabo potegne večje odpuščanje napak, čeravno žogica ni bila najbolj idealno zadeta.

 

Lastnosti:
Tehnologija: Woofer, Cortex, FSI
Velikost glave: 645 cm2
Teža: 285g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 685 mm
Grip: Syntec - bel
Profil: 23.5/26/23 mm
Razporeditev strun: 16/19
Način zamaha (swing style): moderate, fast

Sorodni izdelki
Speedminton set S600
Loparji.si cena z DDV:
49,95 €
Lopar za namizni tenis Sunflex FORCE C20
Loparji.si cena z DDV:
12,95 €
Komplet Soft tenis
Loparji.si cena z DDV:
12,99 €
Komplet Cornilleau Sport pack Solo
Loparji.si cena z DDV:
19,99 €