036 206 203 (trgovina) | 041 383 599 (Aleš) | 031 519 808 (Andreja)    info@loparji.si   > 50 €

 

Victor je globalna znamka, ki jo je mogoče najti v 100-tih državah po vsem svetu. Najbolj so znani v badmintonu, kjer želijo postati vodilna znamka. Z vsemi njihovimi igralci, ki redno zmagujejo na turnirjih, so verjetno že v rangu Yonex-a. Močno pa se trudijo tudi v squashu, kjer imajo za sabo številne uspehe.

 

Blagovna znamka Victor je bila ustanovljena leta 1968 v Tajvanu, prve večje uspehe pa je znamka dosegla leta 1970, s prvimi perjankami, ki so v trenutku postale njihov najbolje prodajan izdelek. Leta 1976 so registrirali blagovno znamko in pričeli z izdelavo loparjev v svoji tovarni.

 

2 leti kasneje se je blagovna znamka Victor prvič pojavila tudi na evropskem tržišču. Leta 1983 so izdelali prvi karbonski lopar in dodali kolekcijo oblačil. Dobrih deset let kasneje, natančno leta 1992 so odprli tovarno tudi na Kitajskem in pričeli z izdelavo copat. Vse od takrat so se redno posvečali inovacijam in pričeli s posodobitvami svojih izdelkov.

 

Ravno številne inovacije, izboljšave in odlična kvaliteta, so jim omogočili, da so na svojo stran pridobili številne odlične reprezentance in vrhunske igralce. Danes je potrebno omeniti predvsem dansko in malezijsko reprezentanco, ter vrhunske igralce kot so "kraljica badmintona" Tai Tzu Ying, ki je dosedaj edina osvojila 5 zaporednih zmag na turnirjih Superserije. Nekoliko kasneje se je ekipi pridružil še Danec Anders Antonsen, ki je eden najboljših svetovnih igralcev in verjetno najboljši evropski igralec. 

 

Seveda pa ekipo dopolnjuje najboljša moška dvojica iz Indonezije Mohammad Ahsan/Hendra Setiawan, Danec Rasmus Gemke, Indonezijska ženska dvojica Greysia Polii / Apriyani Rahayu in številni drugi igralci in igralke. Ne smemo pa pozabiti niti najboljših sloveskih igralcev kot sta Andraž Krapež in Kaja Stankovič, ter številnih drugih mlajših igralcev.

 

V letu 2020 se je znamka Victor strateško povezala z blagovno znamko FZ Forza, saj menijo, da lahko obe znamki skupaj postaneta še boljši.

 

BADMINTON LOPARJI VICTOR

 

trenutno slonijo na treh serijah, ki pokrivajo vse potrebe igralcev. Za vse stranske igralce je na voljo serijo DriveX, ki nudi odlično manevrirnost in je primerna za igralce, ki iščejo natančnost in kontrolo. V to skupino spadajo tudi loparji iz serije Hypernano.

 

Druga kolekcija je namenjena hitrosti. Ti loparji iz serije Auraspeed so lažji in omogočajo hitre reakcije, da lahko izkorstimo že najmanjšo napako nasprotnika in točko obrnemo v svojo korist. V to serijo spadajo tudi loparji iz kolekcij JetSpeed

 

Tretja kolekcija bazira na moči. V to serijo spadajo loparji iz kolekcije Thruster. Ti loparji nudijo izredno stabilnost in neverjetno moč, ki je še kako pomembna pri smashu.

 

Med vsemi boste našli tudi loparje in ostalo opremo iz posebne One shot kolekcije. To je kolekcija, ki je količinsko omejena in je v osnovi namenjena za azijski trg, vendar pa določeno število kosov pride tudi v Evropo in so na voljo kot omejena - Limited kolekcija.

 

Poleg tega ne smemo pozabiti niti na Light verzije loparjev in pa na otroške in šolske loparje.

 

 

Serija AURASPEED združuje najboljša odkritja v znanosti in tako poskrbi za vrhunske materiale in posebne strukture, ki omogočajo največjo hitrost zamaha, moč, smer udarca in ostale odlične igralne lastnosti.

 

Kolekcija Auraspeed je odlična izbira za vse napadalno usmerjene igralce.

 

Napad je najboljša oblika obrambe in temeljna osnova za zmago. Zato kolekcija Thruster uporablja dvojno strukturo okvirja z močnejšim materialom, ki omogoča večjo moč smasha in večje napetosti strune, za večjo natančnost in kontrolo.

 

Kolekcija je primerna za igralce, za katere so značilni močni napadi, ki vas pripeljejo do hitrega uspeha in dobljene točke.

 

Kolekcija badminton loparjev DriveX, je namenjena igralcem, ki želijo imeti popolno kontrolo nad svojo igro. Ta serija ponuja moč, stabilnost in izredno natančnost.

 

Kolekcija uporablja posebno Dynamic Hex obliko okvirja in izredno uravnoteženost ter tako poskrbi, da je ta serija primerna za večino igralcev.

-25%
Badminton lopar Victor Auraspeed 100X
Redna cena z DDV:
239,00 €
Prodajna cena z DDV:
179,00 €
Najnižja cena v 30 dneh
239,00 €
-26%
Badminton lopar Victor Thruster F C HS
Redna cena z DDV:
229,00 €
Prodajna cena z DDV:
169,00 €
Najnižja cena v 30 dneh
229,00 €
-20%
Badminton lopar Victor Thruster Ryuga II
Redna cena z DDV:
199,00 €
Prodajna cena z DDV:
159,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
159,00 €
-25%
Badminton lopar Victor Auraspeed Häng C
Redna cena z DDV:
199,95 €
Prodajna cena z DDV:
149,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
99,97 €

TORBE VICTOR

 

Victor v svojem naboru izdelkov ponuja različne torbe in nahrbtnike. Predvsem na azijskem trgu so zelo popularne kvadratne torbe, ki vse bolj pridobivajo svoj krog oboževalcev tudi v Evropi. Nato sledijo klasične torbe in nahrbtniki.

 

Večina Victor torb ohranja poseben predal za copate ali mokra oblačila. To je še vedno zelo zaželjeno, pri večini igralcev, saj si po sami tekmi ali treningu želimo mokra oblačila in/ali mokro/umazano obutev ločiti od čiste. Čeprav je glavni fokus Victorja badminton, pa imajo v svojem naboru tudi opremo za squash in tenis, zato so torbe univerzalne in seveda primerne za vse tri športne panoge.

 

Tudi kvadratne torbe, ki so predvsem v Aziji številka 1, imajo poseben predal za copate in dovolj prostora za vso ostalo opremo. Namreč, torba je kreirana s posebnimi, prilagodljivimi prekati, s katerimi lahko torbo razbijete na več manjši delov.

 

Nahrbtnike priporočamo vsem, ki ste bolj mobilni in na trening prihajate s kolesom ali motorjem. 

 

-15%
Torba VICTOR Doublethermobag BR 9213 TTY AJ
Redna cena z DDV:
129,95 €
Prodajna cena z DDV:
109,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
129,95 €
-18%
Torba VICTOR Doublethermobag BR 9211 C Black
Redna cena z DDV:
109,95 €
Prodajna cena z DDV:
89,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
109,95 €
-21%
Victor torba Rectangularbag BR6617 K
Redna cena z DDV:
69,95 €
Prodajna cena z DDV:
54,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
69,95 €
-10%
Victor šolska torba Schoolset Bag
Redna cena z DDV:
25,00 €
Prodajna cena z DDV:
22,50 €
Najnižja cena v 30 dneh
25,00 €

ŽOGICE VICTOR

 

čeprav vsaj pri nas večina rekreativnih igralcev igra s plastičnimi žogicami (nylon), pa so najboljše igralne lastnosti pri igranju s perjankami. Razlika med perjankami je v perju, ki je lahko gosje ali račje in potem v sami kvaliteti perja. V naši ponudbi lahko najdete 2 modela perjank, seveda pa lahko na željo klubov in društev zagotovimo tudi ostale žogice iz ponudbe.

 

Poleg perjank in plastični žogic, ki so na voljo v različnih kvalitetnih razredih in so odlične tudi za igranje v šolah, ima Victor v ponudbi tudi žogice Carbonsonic in žogice za Air badminton

 

CARBONSONIC ima neverjetno podoben videz perjankam. Za razliko od tradicionalnih najlonskih žogic je porazdelitev teže in specifikacije CARBONSONIC-a zasnovana v skladu z naravnimi perjankami. Obstojnost je v primerjavi s perjankami večja, let se jim precej približa, je pa na drugi strani obstojnost manjša kot pri plastičnih žogicah.

 

Air Shuttles žogice so namenjene igranju Air badmintona, torej, igranju badmintona s klasičnimi loparji zunaj. Žogica je težja in bolj stabilna, malenkost pa so spremenjena tudi pravila igranja.

 

Več informacij o posameznih žogicah si lahko preberete mad našini novicami. Do njih lahko dostopate tudi direktno, s klikom na  spodnje povezave - slike.

 

 

 

-9%
Victor Gold Champion pernate žogice
Redna cena z DDV:
32,95 €
Prodajna cena z DDV:
29,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
32,95 €
-8%
Victor Queen pernate žogic
Redna cena z DDV:
24,95 €
Prodajna cena z DDV:
22,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
24,95 €
-13%
Badminton žogice Victor V-Nylon Shuttle 3000 platin
Redna cena z DDV:
14,90 €
Prodajna cena z DDV:
12,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
14,90 €
-16%
Badminton žogice Victor AS Airshuttle II
Redna cena z DDV:
12,90 €
Prodajna cena z DDV:
10,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
12,90 €

DVORANSKI COPATI VICTOR

 

Največja napaka, ki jo lahko naredite, je da dvoranskih športov ne igrate v ustrezni opremi.  Zaradi vsestranskih gibov, skokov in obratov je najpomembnejša stabilnost čevlja, ki zmanjšuje nevarnost zvinov gležnja ali ga v najboljšem primeru celo prepreči. V primeru, da nimate copat z ustreznim podplatom so poveča tudi verjetnost poškodb, saj vam pri hitrih gibih lahko noga zdrsne ali pa se zaskoči in privede do poškodbe.

 

Glede na vaš stil igre, si je potrebno izbrati tudi ustrezne copate. V kolikor vaša igra temelji na hitrosti, potrebujete lahke copate, ki vam omogočajo hitre reakcije in hitro spreminjanje smeri, ob tem pa ohranjajo potrebno stabilnost. Pri Victorju so ti copati označeni s črko S, ki pomeni Speed (hitrost).

 

Druga kolekcija, ki je označena s črko P, kar pomeni Prevention oziroma Support (podporo), vam nudi odlično absorbcijo ob skokih, poskokih,.. hkrati pa nudij maksimalno podporo in stabilnost pri hitrih menjavah smeri.

 

Najbolj pogosti in tudi najbolj iskani so tako imenovani All Round copati, ki imajo v nazivu črko A. Ravno ta kolekcija je tudi najbolj primerna za večino rekreativnih igralcev, kot tudi vse tekmovalce, ki potrebujejo takšne lastnosti copat. Kolekcija namreč nudi odlično udobje, prilagajanje, omogoča kontrolirano in stabilno gibanje v vse smeri, ter poskrbi za ustrezno blaženje. Copati so lahki in ravno tako omogočajo hitre in eksplozivne gibe. 

Izbor najboljših igralcev badmintona

 

Ali so to najlažji badminton copati?

 

 

Edinstveno gibanje nog v vse smeri,  hitro spreminjnje smeri in ustavljanje, v badmintonu zahteva primerno prilegajoče in stabilne čevlje, ki zagotavljajo tudi blaženje udarcev, preprečujejo zvine, nudijo ustrezen pospešek in lahkotnost.

 

Na podlagi športne biomehanike lahko štirje glavni indeksi pomagajo zmanjšati vpliv na stopala, pospešijo prehod gibanja in hitro začnejo naslednji korak. Izdelani so iz udobnih in obstojnih materialov. Kolekcija All-around tako lahko zadovolji različne potrebe profesionalnih copat za badminton.

 

Kot nalašč so za rekreativne igralce in tekmovalce, ki potrebujejo odlično prileganje in harmonijo ali imajo večjo potrebe po vzdržljivosti.

 

Kolekcija copat za hitrost ima nizko težo in tako omogoča hitre reakcije, saj je agilnost ena od ključnih vlogo pri badmintonu.

 

Nizka teža se doseže z ustreznim ravnovesjem med strukturo in težo copat. Uporabljajo se lahki materiali, da se zniža teža copat in zmanjša breme nog, kar pripomore pri hitrejšem prehodu gibanja.

 

Eksplozivni štart: Na prednjem delu stopala so uporabili prožne blazinice iz različnih in sestavljenih materialov, da zagotovijo odlično prožnost in poskrbijo za najmanjšo možno težo.

 

Copati so primerni za igralce, ki hitro delajo z nogami in pozorno spremljajo težo copat.

 

Ker je potrebno odlično pokriti vse kote igrišča, igralec potrebuje copat za podporo, ki je stabilen in se ne zvija, pri tem pa ustrezno absorbira udarce pri skokih in poskokih.

 

Absorpcija udarcev: Uporabili so posebno absorbcijsko strukturo in razliko v mehkobi srednjega dela podplata in debelini blazinic, da absorbirate udarce med tekom in zmanjšate pritisk na noge.

 

Preprečevanje zvijanja: Za preprečitev poškodb pri obračanju uporabljajo sistem bočne stabilnosti in sistem stabilnosti celotnega podplata.

 

Copati so kot nalašč za igralce, ki močno delajo z nogami in so zelo pozorni na zaščito svojih nog.

-16%
Dvoranski copati Victor A970 ACE LTD Blue
Redna cena z DDV:
189,00 €
Prodajna cena z DDV:
159,00 €
Najnižja cena v 30 dneh
189,00 €
-16%
Dvoranski copati Victor S99 Elite C
Redna cena z DDV:
189,00 €
Prodajna cena z DDV:
159,00 €
Najnižja cena v 30 dneh
189,00 €
-16%
Dvoranski copati Victor A970 ACE LTD
Redna cena z DDV:
189,00 €
Prodajna cena z DDV:
159,00 €
Najnižja cena v 30 dneh
189,00 €
-20%
Dvoranski copati Victor P9200 III-55 BX
Redna cena z DDV:
179,00 €
Prodajna cena z DDV:
142,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
179,00 €

OBLAČILA VICTOR

 

Zato, da boste imeli vsi člani v klubu na voljo enotna oblačila, je Victor pripravil po 2 kolekciji, ki sta na voljo 2 leti. Vsako leto nato ponovno pridejo 2 novi kolekciji, tako da imate praktično vsako leto možnost izbirati med 4-imi kolekcijami.

 

Za katero se boste odločili je odločitev vaša. V sezoni 2020 in vse do 2022 je na voljo kolekcija v modri in črni barvi. Predvidoma jeseni 2021 pa prideta še dve novi kolekciji.

 

 

V vsaki kolekciji najdete kompletno kolekcijo za dekleta in fante. Ker so te v osnovi namenjene klubom/društvom, seveda pa tudi posameznikom, imate možnost izbiirati med številkami za otroke in odrasle. Kolekcije se navadno tudi odlično dopolnjujejo s kolekcijami iz prejšnjih sezon. 

 

 

Večina izdelkov je Unisex, kar pomeni, da so primerni tako zanjo kot zanj. Poleg tega je vsaj ena majica tudi telirana in namenjena izključno dekletom.

 

Ob teh kolekcijah je vedno na voljo tudi posebna kolekcija oblačil, ki je modna in sovpada k prej omenjenima kolekcija. Tukaj boste našli majice z dolgimi rokavi, majice za trening, jakne, kompresijska oblačila in nogavice.

 

Ker pa ima Victor pod svojim okriljem tudi najboljše ekipe, so na voljo tudi oblačila Danske in Malezijske reprezentance. Na splošno so ta oblačila najvišje kvalitete in posledično tudi malenkost dražja, pa zato toliko bolj obstojna.

 

ONE EARTH - ONE OCEAN

 

Ker tudi Victor močno sledi okoljskim standardom so se odločili in prepovedali plastične steklenice v svojih pisarnah in iz njih raje izdelujejo srajce.

 

Kot podjetju jim je pomembno, da razmišljajo trajnostno. Zato so razvili tekstil iz 100% recikliranih steklenic PET, izdelanih iz inovativne preje REPREVE®. S prodajo teh majic podpirajo okoljsko organizacijo One Earth - One Ocean e.V. (OEOO) in od vsake prodane majice iz te kolekcije podarijo 1 EUR-o, prej omenjeni organizaciji.

 

-10%
Unisex majica Victor T-Shirt T-30002A
Redna cena z DDV:
49,95 €
Prodajna cena z DDV:
44,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
49,95 €
-10%
Unisex majica Victor T-Shirt T-30002B
Redna cena z DDV:
49,95 €
Prodajna cena z DDV:
44,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
49,95 €
-13%
Unisex majica Victor T-Shirt T-30016 A
Redna cena z DDV:
39,90 €
Prodajna cena z DDV:
34,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
39,90 €
-13%
Unisex majica Victor T-Shirt T-30017F
Redna cena z DDV:
39,90 €
Prodajna cena z DDV:
34,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
39,90 €

STRUNE VICTOR IN ASHAWAY

 

Ker so se v zadnjih letih občutno povečale zahteve po vrhunskih strunah, je Victor ponovno dodal tudi svoje strune. Namreč, pred tem je Victor kot zastopnik strun Ashaway vedno prodajal njihove strune, ki veljajo tako v squashu kot badmintonu za ene najboljših strun na svetu. Ameriško podjetje Ashaway je namreč specializirano za izdelavo strun, ki jih delajo že vse od leta 1949.

 

Vendar pa so z novimi igralci prišle tudi nove zahteve po strunah, ki so "MADE IN JAPAN". Zato je bil Victor prisiljen poiskati rešitev tudi na tem delu in po več letih testiranja na trg lansiral Japonske strune. Prvi odzivi so fantastični, kar so potrdili tudi številni vrhunski igralci in trenerji širom sveta.

 

Ali so strune tako dobre kot so Yonex-ove, boste seveda morali ugotoviti sami. Mi smo prepričani, da boste med obema znamkama zagotovo našli vsaj eno struno primerno zase.

 

-19%
Badminton struna VICTOR VS 69 - set 10m
Redna cena z DDV:
10,95 €
Prodajna cena z DDV:
8,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
10,95 €
-20%
Badminton struna VICTOR VBS-63 - set 10m
Redna cena z DDV:
9,95 €
Prodajna cena z DDV:
7,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
9,95 €
-20%
Badminton struna VICTOR VBS-66 nano - set 10m
Redna cena z DDV:
9,95 €
Prodajna cena z DDV:
7,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
9,95 €
-20%
Badminton struna VICTOR VBS-70 - set 10m
Redna cena z DDV:
9,95 €
Prodajna cena z DDV:
7,95 €
Najnižja cena v 30 dneh
9,95 €

SQUASH LOPARJI VICTOR

 

Ker so bili prvi izdelki narejeni pod imenom VICTOR več kot pred petdesetimi leti, se je VICTOR, po zaslugi svojih zvestih strank, uspešno razvil v globalno blagovno znamko in jamči, v sodelovanju z ASHAWAY-em, (eden od vodilnih proizvajalcev squash strun na svetu) že desetletja najboljšo kakovost strun za squash.

 

Naša najboljša žoga za skvoš je dobila žig odobritve Svetovne federacije za skvoš, kar še dodatno potrjuje ustrezno kvaliteto na tem področju.

 

Loparji so razviti v sodelovanju z najboljšim nemškim igralcem in evropskim prvakov iz leta 2019, Raphaelom Kandro. Pomembno je le, da si izberete ustreznega zase. V kolikor tega modela ne boste našli v naši ponudbi, se seveda obrnite na nas in potrudili se bomo, da vam ga zagotovimo.

 

-18%
Squash lopar Victor IP RK
Redna cena z DDV:
159,00 €
Prodajna cena z DDV:
129,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
159,00 €
-23%
Squash lopar Victor IP3L
Redna cena z DDV:
129,00 €
Prodajna cena z DDV:
99,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
129,00 €
-12%
Squash lopar Victor MP 120
Redna cena z DDV:
79,00 €
Prodajna cena z DDV:
69,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
47,40 €
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih