NLB nakupi na obroke


Kako?


Z NLB plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta.*

 

Na koliko obrokov?


Od 2 do 12 obrokov, brez obresti in brez stroškov.
Minimalni obrok: 50 €
Maksimalni nakup: prosti limit stranke.

 

Višina nakupa?


Je odvisna od višine neporabljenega limita, ki ga imate na NLB plačilni kartici, s katero boste opravili nakup. **

 

Dodatna dokumentacija?


Ni potrebna.

 

Več informacij na www.nlb.si/obroki.

 

  • Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici. Ob plačilu s kartico bomo za celotni znesek nakupa zmanjšali razpoložljivi limit porabe na kartici.
  • Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na plačilni kartici, s katero boste opravili nakup, pri čemer posamični obroki zapadajo v plačilo mesečno. Limit, ki ga imate na kartici, bomo obremenili za celotno višino neodplačanega dela nakupa, in sicer do časa poplačila celotne obveznosti nakupa, vendar največ za 12 mesecev od dneva nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov se vam bo postopoma sproščal tudi limit, kar pomeni, da bomo po izvedenem mesečnem plačilu porabe za višino poravnanega obroka sprostili razpoložljivi limit porabe na kartici.
  • Višino razpoložljivega limita lahko vedno preverite v NLB Kliku, prek NLB Teledoma, na NLB Bankomatih ali v poslovalnici. Če višina razpoložljivega limita ne ustreza višini želenega nakupa, lahko kar v NLB Kliku ali svoji poslovalnici oddate vlogo za povišanje.