-17%
PRO TEXX dezinfekcijske blazinice

PRO TEXX dezinfekcijske blazinice

Radi bi vam ponudili novost na našem tržišču – PRO TEXX dezinfekcijske blazinice, ki se jih vstavi v obutev po aktivnosti. Pro Texx blazinice so testirali pri vrsti notranjih in zunanjih športov. Še posebej so popularne pri pohodnikih, ker so lahke za prenašanje in med postanki v dobrih dveh urah posušijo 70 % vlage iz čevljev, vlago pa odstranjujejo tudi iz športnih torb, nahrbtnikov in garderobnih omaric.

Šifra:
100100
OEM:
100100
Redna cena:
17,90 €
Razlika:
17 %
Loparji.si cena z DDV:
14,85 €
DODAJ V KOŠARICO

Nemški proizvajalec, v sodelovanju s strokovnjaki iz BB med.product GMBH z dokumentacijo in izjavo o neoporečnosti Zveznega inštituta BfR iz Nemčije, zagotavlja kvaliteto in je za izdelek dobil priznanje kot inovacija leta.
Dezinfekcijske blazinice vpijejo čez noč vso vlago iz obutve, preprečujejo slab vonj, aktivna substanca farnesol pa obutev dezinficira in preprečuje nastanek in razvoj glivic in bakterij.

 

Izdelek je namenjen vsem, ki nosijo zaprto obutev, zlasti športne copate, ki jih danes nosi praktično vsa mladina. Zanimivo je, da Pro Texx posuši tudi čelade in rokavice, še posebej pa je učinkovit pri sušenju hokejske obutve in drsalk, kjer se naberejo enormne količine znoja.

 

Blazinice se lahko uporabijo do 75 krat !

Sorodni izdelki
-62%
Tenis copati Nike Lunar Ballistec 1.5
Redna cena:
160,00 €
Loparji.si cena z DDV:
60,00 €
Tenis copati Babolat Jet Clay Junior
Loparji.si cena z DDV:
69,95 €
-50%
Dvoranski copati Adidas TT 10
Redna cena:
79,96 €
Loparji.si cena z DDV:
39,98 €
-45%
Otroški tenis copati Nike Vapor Court
Redna cena:
55,00 €
Loparji.si cena z DDV:
30,00 €