-52%
Tenis lopar Pacific Xfast LT

Tenis lopar Pacific Xfast LT

Teniški lopar Pacific Xfast LT je lažji lopar, ki pa zaradi svoje sestave nudi ogromno moči.

Posebej zasnova "Air Damping System" poskrbi za potrebno udobje, nekoliko večje idealno mesto zadetja skupaj s Pacific Stability sistemom pa ga naredita zelo primernega za vse rekreativne igralce.
Šifra:
PC-0062-13
OEM:
PC-0062-13
Možnosti
Možnosti
Redna cena:
189,94 €
Razlika:
52 %
Loparji.si cena z DDV:
89,94 €
DODAJ V KOŠARICO

Lopar za tenis Pacific Xfast LT

 

je primeren za srednje izkušene rekreativne igralce, ki iščejo hiter in izredno stabilen lopar. Hitrejši zamah, bo igralcem ponudil dodatno prepotrebno moč pri igri izza zadnje linije, na mreži pa se takšen lopar izkaže za izredno manevrirnega.

 

PACIFIC nadaljuje ekstremno uspešno serijo X-FAST loparjev s posodobitvijo in izboljšanjem karakteristik, na podlagi izboljšave materiala BX2, ki poskrbi za boljše blaženje.

 

FAST lahko definiramo tudi kot "Full Acceleration Shaft Technology". Posebno strateško oblikovan ovalen okvir v predelu vratu poskrbi, da je lopar trši, bolj rigiden ter hkrati zelo stabilen kar omogoča maksilano vračanje energije v samo žogo.

 

Lastnosti:

Velikost glave: 645 cm2 / 100 sq.in.
Teža: 288g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 695 mm
Grip: Pacific Synthetic
Profil: 25/23/22 mm
Razporeditev strun: 16/19

PGS-tehnologija

PACIFIC GRIP SYSTEM: poseben proces izdelave ročaja, ki omogoča 100% enak ročaj na različnih loparjih. Ročaj je tako mogoče brez velikih težav zamenjati za večjega ali manjšega.

 

 

 

 

BASALTX 2 tehnologija je izdelana ekskluzivno za PACIFIC, kjer so bazalt vlakna nameščena na strateško pomembnih področjih, da se izboljša: občutek, stabilnost, udobje in moč.

 

BASALTX 2 je nadgradnja navadnih bazaltnih vlaken:

  • 30% več BASALT vlaken, v istem materialu
  • 20% lažja vlakna
  • 28% močnejša
  • 20% nižje vibracije

 

 

zagotavlja najvišjo stopnjo kvalitete in natančnosti v modernem procesu izdelave. Posebna Vakumska tehnologija, omogoča da sta 2 loparja 100% enaka. Zato pri Pacific loparjih podatek za ravnotežje nima odstopanja.

 

 

nudi maksimalno hitrost ob najvišji kontroli žoge.  

 

 

 

 

Full Acceleration Shaft Technology: je sprememba geometrije okvirja od ročaja proti vratu, kar omogoča večjo hitrost, ter posledično maksimalno moč in večji spin.

 

 

 

 

PSS-tehnologija

PACIFIC Stability System nudi večjo stabilnostloparja v fazi zadetja. Izredno natančno so namreč dodali težo v cono zadetja in s tem so povečali torzijsko trdoto. Rezultat je makimalna kontrola žoge in povečano idealno mesto zadetja.

 

 

Unikaten, patentiran sistem blaženja je strateško postavljen v okvir in tako zmanjša udarce in vibracije, za boljše udobje in občutek

Sorodni izdelki
-10%
Lopar za namizni tenis DSK Carbotec 7000
Redna cena:
99,99 €
Loparji.si cena z DDV:
89,99 €
-10%
Squash lopar Tecnifibre Carboflex 135 X-Speed
Redna cena:
od 109,95 €
Loparji.si cena z DDV:
od 98,96 €
-35%
Komplet za namizni tenis Donic-Schildkrot Ovtcharov 800
Redna cena:
59,99 €
Loparji.si cena z DDV:
38,99 €
Guma Cornilleau Drive Speed
Loparji.si cena z DDV:
od 29,90 €